OM KLINIKKEN

Velkommen, jeg hedder Peter Werge og har mere end 20 års erfaring som behandler og akupunktør, bl.a. har jeg stor viden om idrætsskader. Bag mit virke er mange års uddannelse i akupunktur, posturologi og manuel medicinsk behandling.

Behandlingen sker ofte i samarbejde med din egen læge, og er udelukkende begrænset til de sygdomme og lidelser, som jeg har erfaring i at behandle.

Det tager fra få minutter og op til 50 minutter at få en behandling. Det foregår i behagelige, lyse patientværelser og jeg tilstræber, at det er i en positiv og afslappet atmosfære.

Behandlingen tilrettelægges i samråd med dig, og den vil altid bestå i en kortlægning af sygehistorien og i en grundig objektiv undersøgelse.

Hvis du er medlem af sygesikring Danmark eller har en privat sundhedsforsikring, vil du ofte kunne få dækket en stor del af behandlingen.

Man skal ikke være bange for akupunkturnålene, hvis dette indgår i behandlingen. De er så små, at de næsten ikke kan mærkes.

Jeg praktiserer for at hjælpe, og det er vigtigt at mine patienter får den bedst mulige behandling. Derfor deltager jeg løbende i kurser og videreuddannelse indenfor forskellige behandlingsformer, så jeg altid kan anvende den nyeste viden.